WebArt.Fi...

Markkinointi Kattavasti

 

Kaiken yrityksen markkinoinnin perusta on ajanmukainen netsivusto, sillä 90% uusista asiakkaista vilkaisee netistä yrityksen tietoja ennen, kuin "astuu" sisään. Lisäksi tulee huolehtia Some-näkyvyydestä ja digimarkkinoinnista, kuin myös osaltaan printistä.

 

Digimarkkinointi

 

Netsivusto on markkinoinnin ensimmäinen askel ja kun se on saatu kuntoon, tulee seuraavaksi Some. Yleensä pohditaan ensinnä Facebook ja seuraavaksi Twitter, Linkedin etc. ja muut digikanavat. Ja kun kokonaisuus on minimissään bränditasolla hallussa, otetaan käyttöön tarkka analytiikka, että tiedetään mitä tehdään. Sen jälkeen voidaan laajentaa tehoa Googlen tuotteisiin ja näin rakentaa markkinoinnista yksi tehokas tuottava digivoima.

 

Printtimarkkinointi

 

Printtimarkkinointi vähenee kaiken aikaa ja itseasiassa, siinä on sen mahdollisuus. Printti, sen kaikissa ilmenemismuodoissa, on nostamassa asemiaan eteenkin brändimarkkinoinnin alueella. Printti on myös muuttanut muotoaa ja siitä on tullut digimarkkinointia tukevaa aiemman pääkanavan sijaan.

Ymmärrettävästi digi ja printti kuuluvat yhteen ja niiden tulee visuaalisesti, kuin myös sisällöllisesti tukea täysin toisaan - Brändiä vahvistaen.