Asiakaslupaus
 

Toteutamme markkinointitoiveet aikailematta ja luomme vahvan

pohjan yrityksen markkinoinnin perustaksi 24/7

 

Eikä tarvitse maksaa "tonneja"! 

 

Netsivustot

Yrityksen Net-sivustot kattavasti - sovellus, graafinen- ja sisältösuunnittelu, tekstituotanto & somekanavien yhdenmukaistaminen brändiin.

 

Ylläpitopalvelu

Net-ylläpitopalvelu vapauttaa yrityksen toteuttamaan omaa osaamistaan ja kaikki netpäivitykset, somet & grafiikka tuotetaan yritykselle palveluna.

 

Busdigi.Fi

Paikallisliikenteen bussien kylkiteippaukset ja diginäytöt Hämeenlinna, Lahti ja Kajaani.

Ja aina avaimet käteen suunnittelusta teippaukseen.

 

Uutiskirjepalvelu 20K

Uutiskirjepalvelumme on poikkeuksellinen, koska mukaan saa tarvittaessa 3-20.000 yritysosoitetta Helsinki-Hämeenlinna-Tampere akselilta.

 

Tiilaakso.Fi

Tarjoamme ilmaiseksi alueen golfareille ja kentille Tiilaakso.Fi palvelun,joka kertoo kenttäkuulumiset, tarjoukset ja alaa sivuavat tarinat - Osta yritykselle mainos.

 

Tuulos.Fi

Rakennamme ilmaiseksi Tuulos.Fi markkinointisivustoa, jossa jokainen Tuuloksen pitäjän yritys saa näkyvyyttä ilmaiseksi - Tuo yrityksesi mukaan.

 

Projektit

 

  

Vielä on lämmintä syksyä – Talvea vasta odotammekin!

 

Upea kesä sekä syksy ja myös siitä on nautittu täysin rinnoin. Joskin ”digimies” ei koskaan voi heittäytyä kuukausiksi vain leppoisaan kesätuuleen, sillä yritysten sisältöylläpito ja markkinointi pyörii myös kesällä. Kuitenkin hymyssä suin ja syksy se vain jatkuu.

 

Nyt mennään talvea kohti varmasti vaihtelevin odotuksin, sillä on täysin selkeää, että yritysten vauhdin tulee vain kiihtyä. Tässä muutaman vuoden häiritsi Korona ja sittemmin tuon talouden pilasi Ukrainan sota, korot ja nämä hivenen lamaannuttivat ihmistä luonnollisesti – oli yrittäjä tai ei. Nyt puhaltavat uudet tuulet, vaikka monin paikoin ongelmia ja kustannuspainetta on odotettavissa niin perheille ja yrityksillekin, mutta haluan uskoa vakaasti tahtotilan vaikuttavan menestykseen.

 

Summasin mennyttä vuotta ja olin jopa hämmästynyt, että teimme yli kahdenkymmenen yrityksen kanssa isompaa ja pienempää projektia digiin tai graafiseen suunnitteluun liittyen. Puuhaa on siis riittänyt ja toisaalta lukema kertoo, että nyt tiukassa paikassa me suomalaiset emme pistä päätä pensaaseen. Mielestäni se myös kertoo, että nyt me vain mietimme, mikä on tärkeää ja vähemmän tärkeää & panostetaan niihin tärkeisiin.

 

Talvea odotellaan ja uskon, että me kaikki haluamme löytää siitä kaikki se positiivisuus, mikä on mahdollista.

Keskitytään oikeisiin asioihin ja petrataan niitä & kumuloidaan siten varmasti luvassa olevat ongelmat ja

kustannusten nousut.

 

Uutta Bussiteippaukset, Uutiskirjepalvelu osoitteineen, Tuulos.Fi markkinointi

 

Uudet tuotteemme paikallisliikenteen bussien teippauksista vastaava Busdigi.fi, avaimet käteen osoitteistoineen toteutettava Uutiskirjepalvelu, sekä kohta julkaisuun tulossa Tuulos.Fi markkinointi tuovat uutta potkua kaikkeen tekemiseen.

 

Talvea ja vauhdikkaita hiihtomäkiä odotellen terveiset,

 

"Digimies" Pekka & Team

 

 

 

 

     

UUDET NETSIVUSTOT MUTTA AINA EI TARVITSE ALOITTAA ALUSTA
 

Toteutamme vain uniikkeja netsivustoja asiakkaan toiveiden mukaisesti ja kohtuu hinnalla. Toteutukseen kuuluu aina graafinen suunnittelu, asemointi ja sisällön tuotanto asiakkaan materiaalista, kuin myös tarkka analytiikka ja mahdollisesti sisältöylläpito.

 

Aina ei kuitenkaan tarvitse aloittaa täysin alusta, sillä usein voidaan toteuttaa yrityksen Diginäkyvyyden ajanmukaistaminen käyttäen vanhaa netsovellusta - Säästö on joskus tarpeen ja kuitenkin lopputulos on täysin ajanmukainen ja tyylikäs uusi ilme.

 

Olipa ratkaisu sitten täysin uusi uniikki yrityssivusto, niin yrityksen Netsivuston modernisointi kannattaa vähintäänkin tutkia, sillä usein sivustolla käytettävä sovellus on päivitettävissä aikaan ja tällöin sisältö, sekä tärkeimpänä sivupolut ja linkitykset säilyvät ehjinä. Ja näin lopputuloksena on ajanmukainen sivusto, mutta vain murto-osakustannuksella.

 

 

Strategia  Grafiikka  Sovellustyö  Verkkosuunnittelu  Some  Asiakastuki 24/7

 

ANALYYTTISTÄ MARKKINOINTIPALVELUA
 

Kaiken yrityksen markkinoinnin perusta on ajanmukainen netsivusto, sillä 90% uusista asiakkaista vilkaisee netistä yrityksen tietoja ennen, kuin "astuu" liikkeeseen sisään. Lisäksi tulee huolehtia Some-näkyvyydestä ja digimarkkinoinnista, kuin myös osaltaan printistä. Kaikkien osa-alueiden käyttäminen oikassa suhteessa takaa vahvan lopputuloksen.

 


3K-Uutiskirje Hämeenlinna tai 20K-Uutiskirje +100km

 

Uutiskirje on yksi tehokkaimmista tavoista tavoittaa asiakkaat, mutta yrityksille ongelmallinen osoitteistojen, graafisen suunnittelun ja sisällöntuotannon osalta oikein tehtyä sometusta unohtamatta. Tarjoamme nyt yritykselle täysin oman uutiskirjeen Hämeenlinnaan ja mukana on 3.000 tarkistettua Hämeenlinnan yritysosoitetta & uutiskirje tietenkin "Avaimet käteen". Tai voimme lähettää yli 20.000 uutiskirjettä, jossa mukana Hämeenlinna + 20K yritystä noin 100 km:n etäisyydeltä.

 

3K-Uutiskirje sisältää:

 

  • Omat lähetys- ja vastaanotto-osoitteet
  • Osoitteistona 3.000 Hämeenlinnan yritysosoitetta tai 20.000 +100km osoitetta (puhdistettu 2022)
    • Avausvaste keskimäärin 30% eli noin 1.000 tai 6.000
  • Graafinen suunnittelu ja tekstituotanto
  • Tuotebannerit ja linkitykset
  • Somejakelun avoimiin ryhmiin n 30.000 seuraajaa
  • Somelinkit yrityksen netsivustolle
  • Tarkka analytiikka
  • Avaajista liidilistaus

 

 

Strategia  Grafiikka  Sovellustyö  Verkkosuunnittelu  Some  Asiakastuki 24/7

 

KAIKKI POHJAUTUU GRAAFISEEN SUUNNITTELUUN
 

Jokaisen kuvan, tekstin ja layoutin tulee parantaa yrityksen brändiä. Palvelumme perustuu aina täydelliseen graafiseen suunnitteluun ja näin esimerkiksi netsivustot ovat yksilöllisiä ja kauttaaltaan tyylikkäitä - Jokainen kuva ja teksti on juuri oikealla paikalla. Käyttämistämme kuvapalveluista ja omasta kuvapankistamme löytyy jokaiseen yritystoimintaan istuvat fiiliskuvat täydentämään yrityksen omaa kuvamaailmaa.

 

 

Strategia  Grafiikka  Sovellustyö  Verkkosuunnittelu  Some  Asiakastuki 24/7

 

VISUAALISUUS & SISÄLTÖ - YLLÄPITOPALVELU
 

Sisältöylläpito vapauttaa yrityksen keskittymään omaan osaamiseensa ja yritys vain informoi päivitystarpeesta ja ylläpitopalvelu suunnittelee visuaalisen ilmeen, sekä tekstisisällön, että huolehtii oikein tehdystä digijakelusta. Erityisen tärkeää tämä on silloin, kun yrityksellä ei ole aikaa tai osaamista työstää erilaisten digisovellusten kanssa ja graafisetkin kyvyt voivat olla haasteellisia.

  

 

Strategia  Grafiikka  Sovellustyö  Verkkosuunnittelu  Some  Asiakastuki 24/7

 

PYYDÄ YHTEYDENOTTOA

Nimi
Sähköposti
Asia >>
Vapaa sana